Het cruiseschip Genting Dream arriveert voor het eerst in Patong

Patong-

Het cruiseschip Genting Dream is voor het eerst aangekomen in Patong vanuit Singapore en Maleisië

Een team van Phuket-functionarissen onder leiding van de vice-gouverneur van Phuket Amnauy Pinsuwan en de directeur van de Phuket Tourism Authority of Thailand (Phuket TAT) mevrouw Natasiri Ronnasiri vanmorgen (23 novemberrd) om 7:00 uur toeristen verwelkomd die in Patong zijn aangekomen vanaf het Genting Dream cruiseschip.

Mevrouw Nongyao Kirandorn, de directeur van de Tourism Authority of Thailand (TAT) in Kuala Lumpur, vertelde de Phuket Express dat de Genting Dream die vanuit Singapore en Maleisië reist, in Patong is aangekomen, wat in totaal vijf dagen heeft geduurd om te reizen.”

“The Genting Dream heeft 18 verdiepingen met 1,674 kamers, 35 restaurants, waterparken, rotsklimmen, touwbanen en zipline-activiteiten, spa's en meer.

“Er zijn ongeveer 3,000 passagiers op de Genting Dream. Velen van hen bezoeken Patong en Phuket voor een eendaagse trip. De Genting Dream vertrekt vandaag (7 november) om 00:23 uur uit Phuketrd).

Ondertussen is het eerste cruiseschip vorige maand aangekomen in Patong, Phuket nadat de Covid-19-situatie is verlicht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.