Exploitanten van Bangla dringen er bij ambtenaren van Patong op aan voedsel, drankverkopers en vermeende transgenderprostituees op Bangla Road op te ruimen

Patong-

Bedrijfsexploitanten op Bangla Road in Patong dringen er bij relevante ambtenaren op aan om voedsel, drankverkopers en naar verluidt meer dan 100 transgenderprostituees op te ruimen.

De voorzitter van de Patong Entertainment Business Association (PEBA), de heer Weerawit Kreuasombat, vertelde de Phuket Express. “Terwijl Patong-functionarissen nu de veiligheidsmaatregelen op Bangla Road verhogen, moeten transgenderprostituees ook worden opgeruimd. We krijgen consequent klachten dat ze vervelend en agressief zijn tegen toeristen. We hebben meerdere meldingen van zakkenrollen en diefstal van hen gehad. De meeste van deze transgenderprostituees komen uit Pattaya en Bangkok. De Bangla Road mag geen transgenderprostituees hebben en ze moeten uit het gebied geweerd worden.”

TPN merkt op dat de commentaren zich niet leken uit te strekken tot niet-transgender sekswerkers en sommige commentaren online bekritiseerden de commentaren onmiddellijk en beweerden dat ze onverdraagzaam en discriminerend waren voor transpersonen. Ondertussen heeft de politie van Patong, zoals de "officiële reactie" voortdurend heeft ontkend dat er prostitutie aanwezig was in Bangla Road of Phuket omdat het illegaal is, maar op basis van opmerkingen op sociale media is dit een van de slechtst bewaarde "geheimen" in Thailand.

“Bovendien mogen voedselverkopers niet worden toegelaten op Bangla Road. Ambtenaren van Patong kunnen hen echter specifieke plaatsen in de buurt geven. Het verkopen van alcohol in schuimdozen door verkopers of pop-up-alcoholhokjes moet worden verboden, aangezien dit illegaal is. De Bangla Road is een openbare weg en men mag onderweg geen alcohol verkopen.” Weerawit concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.