Vrouwelijke dief gearresteerd in Wichit na negen keer luchtcompressoren te hebben gestolen

waar –

In Wichit is een vrouwelijke seriedief gearresteerd nadat ze negen keer luchtcompressoren had gestolen.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat een vrouw die alleen werd geïdentificeerd als mevrouw Yupa een rapport had ingediend dat een dief op 4 november een luchtcompressor had gestolen uit een huis in Wichit.th 's nachts.

De politie controleerde camerabeelden waar ze op 38 november uiteindelijk mevrouw Monta, 17, hebben gearresteerdth in Wichit. Ze werd naar het politiebureau van Wichit gebracht om 's nachts te worden beschuldigd van diefstal.

Monta gaf toe dat ze in totaal negen keer luchtcompressoren had gestolen in Phuket. Ze verkocht ze voor 1,800 baht, 900 baht en 1,300 baht voor zover ze zich kon herinneren.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.