UPDATE: Auto's worden de komende drie dagen toegelaten op de baan van Kathu naar Patong

Phuket -

Auto's mogen er gebruik van makene Kathu naar Patong Lane opnieuw in de komende drie dagen nadat de reparatiewerkzaamheden zijn voltooid.

Ons vorige verhaal:

Auto's mogen de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road op beide rijstroken passeren.

Auto's mogen de ingestorte Patong-heuvel in de Kathu naar Patong-baan niet passeren.

Nu voor de update:

Gisteren (14 november .)th) De vice-gouverneur van Phuket, Pichet Panapong, inspecteerde de reparatiewerkzaamheden aan de ingestorte Patong-heuvel. Vice-gouverneur Pichet vertelde de Phuket Express:

“De verwachting is dat de baan van Kathu naar Patong in de komende drie dagen weer klaar zal zijn voor gebruik. Als er echter meer regen valt, worden de herstelwerkzaamheden vertraagd. We moeten ervoor zorgen dat de weg veilig is voordat we de rijbaan weer openen.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.