Minibuschauffeur gearresteerd in Patong met methamfetaminepillen, een geweer, kogels, mes en een bijl

Patong-

Een minibuschauffeur is gearresteerd in Patong met methamfetaminepillen, een geweer, kogels, een mes en een bijl in zijn minibus.

De politiechef van Patong, kolonel Sujin Ninbodee, vertelde de Phuket Express dat ze vanmorgen (38 november) de minibuschauffeur, de heer Chalor Ongnuan, 6, uit Chalong op Phra Baramee Road in Patong hebben gearresteerd.th).

In de minibus werden van hem in beslag genomen negen methamfetaminepillen, een geweer, tien kogels, een mes en een bijl.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs, illegaal bezit van vuurwapens en munitie en het zonder toestemming in het openbaar dragen van een geweer en mes.

De arrestatie kwam nadat de politie van de lokale bevolking op de hoogte was gebracht dat er lange tijd een minibus voor een hotel geparkeerd stond en dat de bestuurder er verdacht uitzag. Ze gingen ter plaatse voordat ze in de minivan gingen zoeken.

Chalor weigerde onmiddellijk een verklaring af te geven aan de pers of de politie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.