Twee Russen, een Thaise dode na een ongeval met drie voertuigen in Rawai, Phuket

Rawai-

Twee Russische staatsburgers en een Thai stierven nadat een grote fiets, een motorfiets en een taxiauto in Rawai met elkaar in botsing kwamen.

Hulpdiensten werden vanochtend vroeg (3 november) om 30 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op Wiset Road in het subdistrict Rawai, district Mueang Phuket.

De politie van Chalong meldt dat de reddingswerkers ter plaatse kwamen om de beschadigde grote fiets, de motor en de taxi-auto op de weg te vinden. In de buurt vonden reddingswerkers het lichaam van de 35-jarige Russische man grote motorrijder. Een 29-jarige Russische vrouw, de passagier die in de buurt werd gevonden, werd later dood verklaard in een ziekenhuis. (De Phuket Express houdt hun namen achter in afwachting van kennisgeving aan de ambassade en de familie)

Op de weg werd ook een tweede kleinere beschadigde motor gevonden. Een niet-geïdentificeerde buitenlandse mannelijke rijder en zijn mannelijke buitenlandse passagier hadden verschillende verwondingen opgelopen. Een 26-jarige vrouwelijke Thaise passagier werd later dood verklaard in een plaatselijk ziekenhuis.

De beschadigde taxiauto werd gevonden aan de kant van de weg met de heer Niphon Sanguannam, de chauffeur, die ongedeerd op de plaats delict wachtte.

De politie bekijkt camerabeelden in de buurt om de oorzaak van het ongeval te achterhalen voor verdere juridische stappen. Het was niet meteen duidelijk wat de volgorde van de gebeurtenissen was bij de crash.

Ondertussen gisteren (3 november) een Singaporese motorrijder is overleden na een aanrijding met een vrachtwagen in Kamala.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.