Regio 8 Politie voert handhaving op uitgaansgelegenheden in Phuket op

Phuket -

De politie van Regio 8 heeft ervoor gezorgd dat agenten serieus werk maken van de handhaving van de wet op uitgaansgelegenheden in Phuket.

Ambtenaren inspecteerden gisteravond (2 november) uitgaansgelegenheden in Phuket Citynd).

De plaatsvervangend commandant van de politie van Regio 8, generaal-majoor Saksira Pueakam, vertelde de Phuket Express: "We zijn doorgegaan met het aanpakken van misdaden, vooral op uitgaansgelegenheden. We moeten ervoor zorgen dat er geen minderjarige mensen de zalen betreden. Operatoren moeten hun klanten controleren op wapens en drugs.”

"Als iemand iets illegaals ziet, meld dit dan bij de agenten in het gebied voor verder onderzoek." voegde Saksira toe.

Zie ook:

Bars en restaurants op een avondmarkt in Samkong, subdistrict Rassada, werden overvallen wegens illegale verkoop van alcohol.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.