Phuket verwelkomt nieuwe rechtstreekse vlucht vanuit Oezbekistan

Phuket -

De internationale luchthaven van Phuket verwelkomde een nieuwe rechtstreekse vlucht vanuit Oezbekistan.

Vandaag (3 november)rd), op de internationale luchthaven van Phuket verwelkomden functionarissen en personeel een nieuwe rechtstreekse vlucht van QANOT SHARQ Airlines. Dit is een rechtstreekse vlucht van Oezbekistan naar Phuket.

Er waren in totaal 238 passagiers op de vlucht die op de internationale terminal aankwamen. Ze kregen HKT We Care waterdichte tassen als souvenir van het vliegveld.

Welkom in Phuket vanaf de Phuket Express!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.