Lanta Island in Krabi heropent na vele maanden sluiting

Lanta-eiland, Krabi-

Het Lanta-eiland in Krabi is heropend na vele maanden van sluiting.

Ons vorige verhaal:

Verschillende eilanden in het gebied van Mu-Ko Lanta National Park worden tijdelijk voor verschillende perioden gesloten voor toerisme om het milieu te laten herstellen.

Nu voor de update:

Het Mo-Ko Lanta National Park heeft de heropening aangekondigd van alle natuurlijke toeristische plaatsen in het nationale parkgebied voor toerisme vanaf 15 oktoberth voorwaarts.

De jaarlijkse sluiting is voor het toerismebeheer dat het klimaat in dit seizoen volgt en het is tijd voor natuur en milieu om zichzelf te herstellen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.