Cruiseschip 'SPECTRUM OF THE SEA' keert terug naar Patong

Patong, Phuket –

Het cruiseschip 'SPECTRUM VAN DE ZEE' is voor de tweede keer teruggekeerd met 4,000 toeristen die Patong en Phuket bezochten.

Ons vorige verhaal:

Een team van Phuket-functionarissen onder leiding van de gouverneur van Phuket Narong Woonciew en de directeur van de Phuket Tourism Authority of Thailand (Phuket TAT), mevrouw Natasiri Ronnasiri, op 24 oktoberth verwelkomde toeristen die in Patong zijn aangekomen vanaf het cruiseschip 'SPECTRUM OF THE SEA'.

Vandaag (oktober 29th) het cruiseschip is weer teruggekeerd naar Patong. Ongeveer 4,000 toeristen bezochten Patong en Phuket dit keer voor een eendaagse trip.

De Tourism Authority of Thailand Phuket Office heeft verwacht dat elke keer dat het cruiseschip bezoekt, minimaal 20 miljoen baht zal worden gegenereerd. De Phuket Express merkt op hoe dit aantal is bepaald, is niet duidelijk.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.