Regio 8 Politie gevestigd in Phuket nam 260 wapens in 15 dagen in beslag

Phuket -

De politie van Regio 8 in Phuket heeft in 260 dagen tijd 15 wapens in beslag genomen.

De commandant van Regio 8, luitenant-generaal Surapong Thanomjit, vertelde de Phuket Express eerder deze week (25 oktober) over de inval.th). Vanaf 10 oktoberth tot oktober 24th wat in totaal 15 dagen is, hebben ze 260 kanonnen met 1,702 kogels in beslag genomen uit 363 gevallen.

“Vuurwapens zijn betrokken geweest bij veel misdaden die leiden tot het verlies van eigendommen en levens. We blijven hard optreden tegen deze vuurwapens om misdaden te voorkomen. Onze doelwitten zijn ook betrokken geweest bij de verkoop van deze illegale vuurwapens via online kanalen”, voegde luitenant-generaal Surapong eraan toe.

De Phuket Express merkte op dat de politie van Regio 8 zeven provincies in het bovenste zuidelijke gebied bestrijkt, waaronder Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.