Achttien gokkers gearresteerd bij inval in Thalang

Thalang-

Achttien gokkers zijn gearresteerd na een inval in een gokhal in Thalang.

Een team van de Thalang-functionarissen viel gisteren (24 oktober) een gokhol binnen in een huis in het subdistrict Thep Kasattri. Achttien gokkers zijn gearresteerd, acht mannen en tien vrouwen die aan het kaarten waren.

De inval kwam nadat ambtenaren klachten hadden ontvangen dat er een illegale gokkring in het gebied was.

Ze werden naar het politiebureau van Thalang gebracht. Ze worden beschuldigd van deelname aan illegaal gokken. Een van hen, die tevens huiseigenaar is, wordt aangeklaagd wegens het exploiteren van een illegale gokhal.

De namen van de verdachten zijn niet vrijgegeven aan The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.