UPDATE: Vrienden van vermiste Rus in Phuket bieden $ 10,000 aan om haar te vinden

Phuket -

Vrienden van de vermiste Russische vrouw in Phuket bieden 10,000 dollar aan voor iedereen die informatie en aanwijzingen heeft om haar te vinden.

Onze eerdere verhalen:

Een 53-jarige vrouwelijke Russische toerist is vermist uit een hotel in de wijk Thalang.

Een vermiste Russische vrouw is voor het laatst gezien nadat ze de zee in was gegaan in Thang en haar kleren en schoenen op een strand had achtergelaten.

Nu voor de updateu:

De Phuket Govenor Narong Woonciew vertelde de Phuket Express: “Vandaag (24 oktober) is de zoektocht op dag vier naar mevrouw Elena, 53, Russische staatsburger voortgezet. Ongeveer 150 mensen in het zoekteam hebben geprobeerd zo snel mogelijk overal te zoeken.”

“De zoekteams liepen langs het Nai Thong-strand, inclusief een bos in de buurt. Ondertussen is het zoeken op zee ook voortgezet op boten en jetski's, evenals op een helikopter. De zoektocht is uitgebreid naar grotere gebieden.” De gouverneur voegde eraan toe.

Er is gemeld dat de vrienden van mevrouw Elena 10,000 dollar aanbieden aan iedereen die informatie heeft die haar kan vinden. Geïnteresseerden kunnen voor tips contact opnemen met de politiediensten in de omgeving van Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.