UPDATE: Patong Hill bodemresultaten tonen aan dat de weg niet klaar is voor gebruik

Patong-

De resultaten van het grondonderzoek op de Patong Hill laten zien dat de weg nog niet klaar is voor gebruik door weggebruikers, zelfs niet voor voetgangers.

Onze eerdere verhalen:

De weg in Patong is klaar voor gebruik na tijdelijke reparatiewerkzaamheden die zeven dagen in beslag zullen nemen en de werkzaamheden zullen worden gestart nadat de huidige regen is gestopt.

Aardverschuivingsexperts van de Highway Department testen hoe sterk de grond op Patong Hill is voordat ze overwegen voetgangers erover te laten lopen.

Nu de update:

De politie van Patong meldde vanmiddag (22 oktober)nd), “Uit de analyseresultaten van de bodem blijkt dat het gebied bestaat uit 'Los Zand' tussen heuvels. Het waterpeil onder de grond is hoog, waardoor het risico bestaat dat de weg verder instort.”

“Relevante autoriteiten hebben besloten om de sluiting van het ingestorte gebied op de heuvel voort te zetten. De weg is nog niet klaar voor weggebruikers of voetgangers.” De politie van Patong concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.