Buitenlander op kano gered na gevecht met golven in Thalang

Thalang-

Een buitenlander op een kano is gered na een gevecht met golven bij een strand in Thalang.

Thalang District Ambtenaren meldden gisteren (21 oktober) dat een niet-geïdentificeerde buitenlandse man de zee in ging op een kano bij Nai Thon Beach, waar rode vlaggen werden opgesteld die waarschuwen om uit het water te blijven vanwege de sterke golven in de zee.

De buitenlandse man werd beuken met golven en sloeg tegen een aantal rotsen in de buurt van de kust. Een andere buitenlandse man zag het incident en hielp de man in moeilijkheden te redden. De buitenlandse man op de kano werd teruggebracht naar het strand, waar hij slechts lichte verwondingen opliep. Ondertussen liep de buitenlandse man die de kanorijder hielp veel schrammen op aan zijn rug.

De autoriteiten in Phuket hebben toeristen en inwoners opnieuw gevraagd om vlaggen en waarschuwingen op stranden te gehoorzamen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.