UPDATE: Sloop besteld voor ingestort appartement in Rassada, Phuket

Rassada-

Er is opdracht gegeven voor de sloop van een ingestort appartement in Samkong, Rassada.

Ons vorige verhaal:

Een flatgebouw met 32 ​​kamers in de wijk Samkong, subdistrict Rassada, district Mueang Phuket, stortte in. Er werden geen doden of zwaargewonden gemeld.

Nu de update:

De burgemeester van Rassada, de heer Nakarin Yosangrat, vertelde de Phuket Express: “We hebben een juridisch document afgegeven aan de eigenaar voor de sloop van het appartement. Normaal gesproken geven we 30 dagen. Het gebouw is voor 100 procent verwoest en kan niet worden gerepareerd.”

De vice-gouverneur van Phuket, Pichet Panapong, vertelde de Phuket Express: "De eigenaar vertelde ons dat er water van de heuvel naar beneden stroomde na hevige regen gedurende vele dagen voor de ineenstorting."

Het is onduidelijk of de eigenaar een verzekering heeft voor het gebouw of dat Phuket de eigenaar financieel zal vergoeden voor de rechtsorde om het gebouw te slopen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.