Flatgebouw stort in in Samkong-gebied, Rassada, Phuket

Rassada, Mueang Phuket –

Een flatgebouw met 32 ​​kamers in de wijk Samkong, subdistrict Rassada, district Mueang Phuket, stortte in. Er werden geen doden of zwaargewonden gemeld.

Reddingswerkers werden gisteravond (23 oktober) om 25:20 uur op de hoogte gebracht van het incident in een gebouw zonder naam, met twee verdiepingen en 32 kamers in Soi Prayoon 2 aan Yawarad Road, Samkong-gebied in het subdistrict Rassada.

De reddingsteams kwamen ter plaatse om het ingestorte gebouw te vinden. Er werden geen doden gemeld. Een onbekende vrouw werd later gemeld met lichte verwondingen.

Een van de huurders, die vroeg om niet bij naam genoemd te worden, vertelde de Phuket Express dat het appartementengebouw sinds gisterochtend begon in te storten. Er waren overdag enkele significante scheuren in het gebouw gevonden voordat het gebouw 's nachts instortte. Alle bewoners die in de appartementen woonden, werden allemaal verzocht te evacueren door de conciërge van het gebouw.

Het gebied wordt nu om veiligheidsredenen geblokkeerd door de autoriteiten van Rassada. Niemand mag het gebied betreden, behalve met toestemming.

Foto voor de ineenstorting hieronder:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.