UPDATE: Twee Franse mannen die Thaise man aanvielen en hem in coma brachten, gevangen gezet in Samui Prison

FOTO: MGR Online

Samui-eiland, Surat Thani –

Twee Franse mannen die een Thaise man aanvielen en hem in coma brachten, wat werd vastgelegd op virale video, zitten nu in de gevangenis in de Samui District Prison.

Ons vorige verhaal:

Twee mannen worden beschuldigd van mishandeling van een andere persoon met ernstig letsel en rijden onder invloed.

Nu voor de update:

Kapitein Sirichat Kamunee van de politie van Bo Phut vertelde de Phuket Express: "De twee Franse mannen zitten nu in de gevangenis in de Samui District Prison nadat de provinciale rechtbank van Samui hen borgtocht heeft geweigerd."

De Surat Thani immigratiechef kolonel Supparuek Pankosol vertelde de Phuket Express: “We volgen de achtergrond van de verdachte om te zien of ze illegaal zaken doen in Thailand. Een van hen heeft een toeristenvisum voor 30 dagen, de ander is getrouwd met een Thaise vrouw. Geen van beiden heeft een werkvergunning of kan adequaat uitleggen wat ze doen voor de kost om in Thailand te blijven en een luxe Porsche te bezitten.”

TPN merkt op dat op de virale video slechts één man, de bestuurder van de Porsche, het slachtoffer lijkt aan te vallen. De tweede man, de passagier, was shirtloos en leek alleen naar het incident te kijken zonder zich ermee te bemoeien. De politie houdt echter vol dat beide mannen verantwoordelijk zijn voor de ondernomen acties.

De vriendin van het Thaise slachtoffer beweert dat hij de Porsche pas aan het bewonderen was toen de twee Franse mannen hem aanvielen, waarbij zijn vriendin toegaf dat hij de verdachten over een korte afstand had gevolgd om hun auto beter te kunnen zien.

Het slachtoffer zelf ligt op het moment van schrijven in kritieke toestand in coma.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.