Aardverschuiving veroorzaakt verkeersvertragingen op de hoofdweg in Phuket

Phuket -

Een aardverschuiving op een hoofdweg in Phuket heeft voor aanzienlijke verkeersvertragingen gezorgd.

De aardverschuiving werd vanmorgen (17 oktober) gevondenth) op de Chalermprakiat Rama 9 Road (Bypass weg).

Lokale bewoners vertelden de Phuket Express dat het land begon te glijden bij de Nang Panturat-berg in het subdistrict Rassada, het district Mueang Phuket, sinds 4:00 uur vanmorgen omdat het nog steeds regende en er wat water uit de heuvels naast de weg naar beneden kwam . Hun huizen en arbeidersschuilplaatsen in de buurt werden beschadigd door de aardverschuiving.

Het Phuket Highway Office heeft de weg schoongemaakt terwijl de Phuket Traffic Police automobilisten heeft bijgestaan. De lokale bevolking maakt zich zorgen over meer aardverschuivingen als de regen aanhoudt.

Ondertussen gisteren (16 oktober) heeft zware regen gedurende vele uren aardverschuivingen veroorzaakt in Kamala, Patong en Kathu, waardoor ook elektriciteitspalen zijn gevallen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.