Phuket-agenten patrouilleren op het strand van Patong en rond uitgaansgelegenheden om illegale drugs en vuurwapens te onderdrukken

Patong-

Voor de veiligheid patrouilleerden agenten op Patong Beach en rond uitgaansgelegenheden om illegale drugs en vuurwapens te onderdrukken.

Een team van officieren van het Kathu District Office onder leiding van de heer Pipop Sudkhao en M. Jirawat Namart heeft gisteravond (12 oktober) uitgaansgelegenheden op Bangla Road en op het strand van Patong geïnspecteerd.

Pipop vertelde de Phuket Express: “De inspectie is bedoeld om een ​​betere veiligheid te garanderen, aangezien meer buitenlandse toeristen het gebied bezoeken en we hebben ook gesproken met exploitanten van uitgaansgelegenheden. We scanden verdachte items zoals rugzakken en zorgden voor veiligheid. Tegelijkertijd willen we toeristen meer vertrouwen geven en illegale drugs onderdrukken.”

De keuring kwam daarna drie entertainmentmedewerkers op Bangla Road in Patong zijn gearresteerd met drugs nadat ze naar verluidt nep-cocaïne aan toeristen hadden verkocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.