UPDATE: Phuket-taxichauffeur in virale video over woede over de weg geeft toe dat hij methamfetamine heeft gebruikt

Phuket -

Een taxichauffeur heeft in een virale video over woede over de weg toegegeven dat hij wat methamfetamine-pillen heeft ingenomen voordat hij ruzie kreeg met weggebruikers.

Ons vorige verhaal:

Een videoclip van een taxichauffeur die ruzie maakt met andere weggebruikers is viraal gegaan op sociale media.

De politie van Kathu vertelde de Phuket Express: "Vandaag (11 oktober)th) de taxichauffeur Mr. Jirasak Raiyai, 33, en Mr. Passakorn Sirichoochot, 37, die de video opnamen, gingen naar het politiebureau van Kathu.

De politie heeft met beiden urineonderzoek gedaan. Dhr. Jirasak testte positief op drugs. Dhr. Jirasak gaf aan de politie toe dat hij voor het incident enkele methamfetaminepillen had ingenomen.

De taxichauffeur wordt beschuldigd van het gebruik van categorie 1 drugs en het gebruik ervan tijdens het rijden.

Het was onduidelijk of zijn rijbewijs onmiddellijk zou worden ingetrokken of geschorst.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.