Verdachte probeert politieagenten aan te vallen met een mes voordat hij wordt gearresteerd met crystal methamfetamine en pillen in Phuket

Phuket -

Een verdachte die naar verluidt wetshandhavers probeerde aan te vallen, werd gearresteerd met crystal methamfetamine en pillen in het Rawai-subdistrict, het district Mueang Phuket.

Akkara Suwatikun, de provinciale defensiedirecteur van Phuket, vertelde de Phuket Express: “Het afgelopen weekend hebben we de heer Pichai gearresteerd, bekend onder zijn alias als 'Mook', in Rawai. Bij hem werden 1.2 gram crystal methamfetamine, 22 methamfetaminepillen en twee messen in beslag genomen.”

“Pichai pakte een mes toen agenten hem probeerden te arresteren. Hij probeerde agenten aan te vallen en deed toen een poging om te vluchten, maar dat mislukte', legt Akkara uit.

“De arrestatie kwam nadat we een anonieme tip hadden ontvangen dat Pichai drugs verkocht in de omgeving. Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs, het zonder reden in het openbaar dragen van wapens en verzet tegen arrestatie,” merkte de heer Akkara op.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.