Phuket verwelkomt eerste vlucht van Myanmar Airways

Phuket -

De eerste vlucht van Myanmar Airways uit Rangoon is afgelopen weekend aangekomen op Phuket International Airport.

Gisteren (9 oktober) verwelkomden functionarissen en personeel op de internationale luchthaven van Phuket de eerste vlucht van Myanmar Airways International: (MAI), een rechtstreekse vlucht van Rangoon, Myanmar naar Phuket, die twee keer per week op donderdag en zondag vliegt.

Er waren in totaal 90 passagiers op de vlucht die op de luchthaven aankwamen. Ze kregen HKT We Care waterdichte tassen als souvenir van het vliegveld.

De Phuket Express verwelkomt iedereen aan boord in Thailand en Phuket!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.