Man met methamfetamine gearresteerd in Kathu nadat hij rondzwierf door particuliere woonwijk

Kathu –

Een man die veel methamfetamine slikte, werd gearresteerd nadat hij werd aangetroffen terwijl hij rondzwierf in een particuliere woonwijk in Kathu.

De politie van Kathu vertelde de Phuket Express vanmorgen om 6:22 (10 oktober)th) dat ze op de hoogte waren gebracht dat een grillige man ronddwaalde in een particuliere woonwijk in Kathu.

De politie kwam ter plaatse en ontdekte dat de man zonder schoenen over het landgoed liep. Hij weigerde te spreken, maar bleef de politie benaderen ondanks waarschuwingen van de politie om afstand te houden

De politie kon de man zonder ruzie aanhouden. Bij hem zijn geen illegale drugs of wapens gevonden. Een rijbewijs dat bij hem werd gevonden, geïdentificeerd als de heer Nadon Fonglaae, 32, uit Phang Nga.

Nadon gaf aan de politie toe dat hij wat crystal methamfetamine en methamfetaminepillen had ingenomen en dat een niet bij naam genoemde vriend hem afzette bij de woonwijk, hoewel Nadon niet zeker wist waarom.

Nadon werd meegenomen naar het politiebureau van Kathu voor het testen van drugs en verdere aanklachten.

Ondertussen een dronken gewapende man is gearresteerd nadat hij een kip droeg terwijl hij de hele nacht rondliep op Coconut Island in Phuket, waarbij lokale bewoners bang waren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.