Rus op Samui-eiland betrapt met twee jaar overschrijding, probeerde te vluchten voor immigratiepolitie

Samui-eiland, Surat Thani –

Een Russische vrouw op het eiland Samui probeerde te ontsnappen voordat ze werd gepakt nadat bleek dat ze haar visum had overschreden en haar toestemming had gegeven om meer dan twee jaar in Thailand te zijn.

De politie van Bo Phut meldde gisteren (7 oktober)th) dat een team van de politie van Samui, de politie van Bo Phut en de immigratiebeambten van Surat Thani een hardhandig optreden lanceerde tegen buitenlanders die te lang waren gebleven in het gebied.

De politie viel een huurwoning binnen in de kanton Maret na een tip van een anonieme bezorgde burger. Een 59-jarige Russische vrouw probeerde over een muur te klimmen toen ze de agenten zag, maar ze kon de muur niet volledig beklimmen. De vrouw werd gevonden met 674 dagen of twee jaar te lang blijven. Ze werd naar het immigratiebureau van Surat Thani gebracht voor verdere juridische stappen.

Het aanhoudende hardhandig optreden kwam daarna vijf buitenlandse verdachten zijn uit Thailand ontsnapt nadat ze naar verluidt betrokken waren bij het afpersen van een Russische man voor cryptovaluta op het eiland Samui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.