Niet-geïdentificeerd meisje gewond door surfen op Kamala Beach

Kamala-

Een niet-geïdentificeerd meisje heeft verwondingen opgelopen bij het surfen op Kamala Beach.

De reddingsteams van Kamala meldden dat ze gisteren (2 oktober) op de hoogte waren gebracht van het incidentnd) bij Kamala Beach, district Kathu.

Ze kwamen aan op het strand om het meisje te vinden dat hoofdletsel had opgelopen. Ze werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De Phuket Express merkte op dat haar leeftijd, naam en nationaliteit niet werden gegeven.

De laatste tijd zijn er in Phuket sterke golven en winden geweest als gevolg van verschillende stormen en hogedruksystemen in de directe omgeving.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.