Niet-geïdentificeerd meisje gewond door surfen op Kamala Beach

Kamala-

Een niet-geïdentificeerd meisje heeft verwondingen opgelopen bij het surfen op Kamala Beach.

De reddingsteams van Kamala meldden dat ze gisteren (2 oktober) op de hoogte waren gebracht van het incidentnd) bij Kamala Beach, district Kathu.

Ze kwamen aan op het strand om het meisje te vinden dat hoofdletsel had opgelopen. Ze werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De Phuket Express merkte op dat haar leeftijd, naam en nationaliteit niet werden gegeven.

De laatste tijd zijn er in Phuket sterke golven en winden geweest als gevolg van verschillende stormen en hogedruksystemen in de directe omgeving.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.