Phuket verwelkomt eerste vlucht van Hi Fly Airlines uit Italië

Phuket -

De eerste vlucht van Hi Fly Airlines uit Italië is afgelopen weekend aangekomen op Phuket International Airport.

Gisteren (2 oktober)nd), verwelkomden functionarissen en personeel op de internationale luchthaven van Phuket de eerste vlucht van Hi Fly Airlines in Italië, een vlucht van Italië naar Don Mueang naar Phuket.

Er waren in totaal 247 passagiers op de vlucht die op de luchthaven aankwamen. Ze kregen HKT We Care waterdichte tassen als souvenir van het vliegveld.

De Phuket Express verwelkomt iedereen aan boord in Thailand en Phuket!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.