UPDATE: Kazachstaanse man die naar verluidt betrokken was bij het afpersen van Rusland voor cryptovaluta op Samui Island gearresteerd in Chonburi

FOTO: MGR Online

Soerat Thani –

Een Kazachstaanse burger die naar verluidt betrokken was bij het afpersen van een Russische man voor cryptovaluta op het eiland Samui, is gearresteerd in Chonburi.

Ons vorige verhaal:

Een groep vermeende buitenlandse "gangsters" werd op maandag 26 september gezocht door de politie van Samui, nadat ze naar verluidt een Russische man hadden bedreigd en afgeperst voor cryptovaluta.

Het laatste bericht gisteren (28 september .)th) van relevante politiejurisdicties meldden dat wetshandhavers een van de verdachten in Chonburi hebben gearresteerd, die door de politie alleen werd genoemd als de heer ANDREY, 37, een Kazachs staatsburger. Van hem in beslag genomen was een zwarte minivan. Hij werd teruggebracht naar het politiebureau van Koh Samui voor verder onderzoek.

'Big Joke', de assistent-commissaris van politie Surachet Hakpal gaat persoonlijk naar Samui Island om het incident te onderzoeken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.