Drie buitenlandse toeristen gered nadat ze vast kwamen te zitten in een muistroom bij Patong Beach

FOTO: Patong Badmeester

Patong-

Drie vrouwelijke buitenlandse toeristen zijn gered nadat ze 's nachts vast kwamen te zitten in een muistroom in de buurt van Patong Beach.

De Patong Lifeguards meldden zich gisteravond (23 september)rd) dat om ongeveer 8:00 uur drie vrouwelijke buitenlandse toeristen werden gezien die om hulp riepen in de zee bij Patong Beach. Het was een geluk dat er enkele jetski-operators en strandwachten waren die op dat moment nog op het strand waren. De drie buitenlandse toeristen werden met een jetski veilig teruggebracht naar het strand.

De Patong Lifeguards waarschuwen toeristen om 's nachts niet de zee in te gaan.

De namen en nationaliteiten van de buitenlandse toeristen werden niet vrijgegeven door Patong Lifeguards, maar ze zeiden dat alle drie de vrouwen buitengewoon dankbaar waren voor de steun en hulp.

Naarmate het toerisme in Thailand toeneemt na de aanhoudende de-escalatie van de pandemie van Covid-19, zijn incidenten met toeristen en ruwe zee in het algemeen toegenomen. Badmeesters adviseren toeristen consequent om op vlaggen en weersomstandigheden te letten en 's nachts niet te gaan zwemmen wanneer het personeel niet in dienst is.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.