Phuket verwacht 10,000 extra Koreaanse toeristen die meer dan 200 miljoen baht genereren na roadshow in Korea

Phuket -

Phuket verwacht 10,000 extra Koreaanse toeristen die meer dan 200 miljoen baht zullen opleveren na een recente roadshow in Korea, volgens relevante functionarissen.

De vice-president van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO), de heer Arnuparb Wechwanichsanong, vertelde de Phuket Express: “De PPAO en de Phuket Tourism Association zijn vanaf 20 september naar het roadshow-toerismemarketingevenement in Seoul en Busan, Korea geweest.th tot september 21st, 2022. "

“We zijn zeer tevreden met deze roadshow, aangezien veel Koreaanse toeristenbureaus geïnteresseerd zijn in Phuket. Vanaf nu tot het einde van dit jaar zullen er minstens 10,000 Koreaanse toeristen zijn die Phuket bezoeken, wat minstens 200 miljoen baht zal opleveren,” voegde de heer Arnuparb eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.