De provincies Phuket en Andaman zijn kandidaten om de 33e SEA Games te organiseren

Phuket -

De provincies Phuket en Andaman zijn kandidaten om in de komende drie jaar (33) de 2025e SEA Games te organiseren.

De Sportcommissie bezocht eerder deze week Phuket nadat de provincies Phuket en Andaman waren gekozen als kandidaten voor het organiseren van de 33e SEA Games

De Commissie Sport stelt voor om sportstadions te kiezen met meer dan 20,000 zitplaatsen voor toeschouwers. Phuket suggereert Surakul Stadium in Phuket Town.

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, vertelde de Phuket Express: "Als de provincies Phuket en Andaman werden gekozen om de 33e SEA Games te organiseren, zal dit een goede gelegenheid zijn om Phuket te ondersteunen om een ​​'Sportstad' te worden en om sporttoerisme te ondersteunen."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.