32-jarige man gearresteerd met 70 methamfetaminepillen in Phuket

Phuket -

Een 32-jarige man is gearresteerd met 70 methamfetaminepillen in Phuket.

Een team van de provinciale politie van Phuket heeft deze week de heer Worakorn 'Joe' Prateep Na Thalang, 32, gearresteerd. Hij werd gearresteerd in een resort aan Don Jom Tao Road in het subdistrict Thep Kasattri in het district Thalang.

Bij hem werden 70 methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Inmiddels zijn er vorige week drie mannen aangehouden met veel methamfetaminepillen.

Twee mensen gearresteerd met 3,000 methamfetaminepillen in Phuket

42-jarige man gearresteerd met meer dan 2,000 methamfetaminepillen in Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.