Phuket-functionarissen inspecteren uitgaansgelegenheden in Chalong en Rawai om er zeker van te zijn dat ze de regels volgen

Mueang Phuket –

Ambtenaren van Phuket inspecteerden uitgaansgelegenheden in Chalong en Rawai om er zeker van te zijn dat ze zich aan de regels en voorschriften van uitgaansgelegenheden hielden.

Een team van functionarissen van het Phuket District Office onder leiding van Mueang Phuket Administrative Chief Officer, de heer Danai Jaikang, inspecteerde meerdere uitgaansgelegenheden in de subdistricten Chalong en Rawai.

Dhr. Danai vertelde de Phuket Express: “De inspectie was om ervoor te zorgen dat uitgaansgelegenheden de regels voor uitgaansgelegenheden hebben gevolgd, zoals wettelijke sluitingstijden, het niet toestaan ​​van klanten onder de wettelijke leeftijd van twintig en legale verkooptijden voor alcohol. De meesten van hen hebben de volksgezondheidsmaatregelen en andere regels voor uitgaansgelegenheden gevolgd.”

TPN constateert dat de inspecties op uitgaansgelegenheden de afgelopen maanden zijn toegenomen, beide om brandveiligheidsredenen na een tragische clubbrand in Sattahip, Chonburi die 23 levens eiste en voor klachten over geluid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.