42-jarige man gearresteerd met meer dan 2,000 methamfetaminepillen in Phuket

Phuket -

Een 42-jarige man is gearresteerd met meer dan 2,000 methamfetaminepillen in Phuket.

Een team van de provinciale politie van Phuket heeft deze week Kietnarong 'Kiet' Thongsombat, 42, gearresteerd. Hij werd gearresteerd in een huis in Phuket Town.

Bij hem werden 2,016 methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen. Zijn pleidooi en uitspraken over de beschuldigingen werden niet meteen duidelijk en Kiet sprak niet met de pers.

Ondertussen twee mannen zijn gearresteerd met meer dan 3,000 methamfetaminepillen in Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.