Twee verdachten gearresteerd op Samui Island die online crystal methamfetamine verkopen

Samui-eiland, Surat Thani –

Twee verdachten werden gearresteerd op Samui Island nadat ze online crystal methamfetamine hadden verkocht.

Chayaphon Intarasupa, hoofd van het Samui-district, vertelde de aangesloten Thaise media: "We hebben een tip ontvangen dat een heer Hong drugs aan tieners in het gebied verkocht via online (Facebook)."

“Officieren voerden een geheime operatie uit om een ​​zak crystal methamfetamine te kopen voor 2,400 Baht. De verdachte, genaamd Mr. Settaphon of Ohm, 45, leverde de drugs af bij een tankstation. Ohm gaf toe dat hij drugs had afgeleverd voor meneer Jakkrapong, 36, of Hong. Hong werd later bij hem thuis gearresteerd met 34 gram crystal methamfetamine.”

'Hong en Ohm gaven toe dat ze de drugs van meneer Bao hadden gekocht om te verkopen. Ze worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1 drugs met de bedoeling om te verkopen. Ohm wordt vervolgd voor het besturen van een voertuig onder invloed en positief testen op drugs.” besloot Chaiyaphon.

De volledige namen van de verdachten zijn door Chaiyaphon niet aan de media verstrekt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.