Taxichauffeurs in Phuket gevraagd om kwaliteitsdiensten voor toeristen te verlenen door gouverneur

Phuket -

Taxichauffeurs in Phuket worden door topfunctionarissen van Phuket gevraagd om hoogwaardige diensten te verlenen aan klanten en toeristen.

Ons vorige verhaal:

Chauffeurs van twee minibusdiensten werden op zondag 4 september naar het politiebureau van Phuket gedagvaard, na een ruzie over het ophalen van buitenlandse klanten in de buurt van de Rassada-pier in het district Mueang op vrijdag 2 september. De toeristenpolitie is ook op zoek naar de vier vrouwelijke toeristen die in de video te zien zijn om hun kant van het verhaal te horen en wederzijds begrip te creëren over wat er precies is gebeurd.

De toeristenpolitie gaf een boeket aan toeristen op het eiland Samui die in een minibus in Phuket zaten tijdens een ruzie over het ophalen van buitenlandse klanten.

Nu, voor onze update:

Gisteren (9 september) was er een grote vergaderingth) en werd geleid door de Phuket-vice-gouverneur Arnuparp Rodkwan Yodrabam. Bij hem waren meerdere taxichauffeurs en toezichthouders van verschillende taxistandplaatsen en organisaties.

De heer Arnuparp vertelde The Phuket Express: “We hebben veel klachten ontvangen over taxidiensten en hebben veel problemen op sociale media gezien. Deze hebben het imago van Phuket als een van 's werelds meest bekende toeristische steden aangetast."

"We willen ervoor zorgen dat taxichauffeurs in Phuket de wetten en regels begrijpen voor het leveren van kwaliteitsdiensten, inclusief taxichauffeurs die service verlenen via online en mobiele applicaties." Arnuparp concludeerde.

TPN merkt op dat problemen met taxichauffeurs, van professionaliteit tot prijsopdrijving, Phuket al lang voor Covid-19 hebben achtervolgd met veel verschillende groepen die het probleem met weinig tot geen succes probeerden te verhelpen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.