Pasgeboren baby overleden gevonden in tempel Phuket

Kathu –

Een pasgeboren baby is overleden gevonden onder een boom in een tempel in Kathu.

De politie van Kathu werd gisteren (5 september) om 00 uur op de hoogte gebracht van het lichaamth) bij de Ket Ho-tempel.

De politie arriveerde ter plaatse en vond het lichaam van het pasgeboren babymeisje in een zwarte plastic zak.

Monniken vertelden de politie dat er een vieze geur hing voordat ze de zwarte plastic zak zagen. Oorspronkelijk dachten ze dat het een dode hond was omdat veel mensen ze hier dumpten. Toen ontdekten ze helaas dat het het lichaam van een pasgeboren baby was, een jong meisje.

De politie is een onderzoek gestart om de moeder van de baby en/of de persoon die het kind heeft gedumpt te vinden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.