Vrouw gearresteerd in Patong voor het openen van een bankrekening voor online gokken die 32 miljoen baht opleverde

Partong-

Een 23-jarige vrouw is gearresteerd in Patong omdat ze naar verluidt een bankrekening had geopend voor online gokken, wat 32 miljoen baht opleverde.

De politiechef van Patong, kolonel Sujin Nilbodee, vertelde de Phuket Express vanmorgen (8 september)th), “Gisteren (7 september)th) we hebben mevrouw Nat, 23, gearresteerd.”

Haar achternaam werd niet gegeven door de politiechef.

“De arrestatie kwam nadat we in december vorig jaar meerdere online gokkers in Patong hebben gearresteerd. We zetten het onderzoek voort waarin we ontdekten dat geld van het online gokken was overgemaakt naar de bankrekening van mevrouw Nat.” De chef legde uit.

"Ze opende ook bankrekeningen voor een andere online gokwebsite die 32 miljoen baht op haar bankrekening heeft gegenereerd." De chef voegde eraan toe.

Nat werd meegenomen naar het politiebureau van Patong voor verdere juridische stappen.

Nat's pleidooi voor de aanklacht was niet meteen bekend en ze sprak niet met de bijbehorende Thaise pers.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.