Man gearresteerd in Chalong nadat hij ex-vriendin bewusteloos had geslagen en haar tegen haar wil had vastgehouden

Phuket -

De politie van de Crime Suppression Division heeft een 26-jarige man gearresteerd in Phuket omdat hij zijn ex-vriendin zou hebben geslagen tot ze bewusteloos was en haar vervolgens heeft ontvoerd en opgesloten in zijn huis.

De Crime Suppression Division meldt dat gisteren (7 september 'th) ze hebben de heer Worawat, 26, gearresteerd in een huis in Chalong. Zijn achternaam werd niet vermeld. Hij wordt beschuldigd van lichamelijke mishandeling die fysieke en mentale schade heeft veroorzaakt, 's nachts inbreken in andere accommodatie met een wapen en anderen tegen hun wil vasthouden.

Worawat is de ex-vriend van het slachtoffer. De naam van het slachtoffer is ingehouden, evenals ons redactionele beleid in deze specifieke strafzaken. In mei van dit jaar ontmoette Worawut het slachtoffer om te "praten" nadat het uit was.

Worawut verloor zijn geduld tijdens het gesprek met zijn ex en sloeg het slachtoffer totdat ze bewusteloos was voordat hij haar met geweld naar zijn huis bracht. Hij zou hebben gedreigd haar tegen haar wil in zijn huis te houden.

Het slachtoffer slaagde er echter in om haar telefoon te gebruiken en sms-berichten naar vrienden en familie te sturen voor hulp, die haar met succes uit Worawuts huis redden, die vervolgens vluchtte. Ze deed later aangifte bij de politie van Chalong totdat de verdachte was opgespoord en gearresteerd.

Het was niet bekend of Worawut een advocaat had en hij gaf geen verklaring af aan de pers. Zijn pleidooi was bij het ter perse gaan ook nog niet ingediend.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.