De politie geeft een boeket aan toeristen op het eiland Samui die in een minibus zaten toen taxichauffeurs ruzie maakten in Phuket

Phuket -

De toeristenpolitie gaf een boeket aan toeristen op het eiland Samui die in een minibus in Phuket zaten tijdens een ruzie over het ophalen van buitenlandse klanten.

Ons vorige verhaal:

Chauffeurs van twee minibusdiensten werden op zondag 4 september naar het politiebureau van Phuket gedagvaard, na een ruzie over het ophalen van buitenlandse klanten in de buurt van de Rassada-pier in het district Mueang op vrijdag 2 september. De toeristenpolitie is ook op zoek naar de vier vrouwelijke toeristen die in de video te zien zijn om hun kant van het verhaal te horen en wederzijds begrip te creëren over wat er precies is gebeurd.

De toeristenpolitie vond de toeristen eindelijk in een hotel op het eiland Samui. Het zijn Israëlische toeristen die later tijdens hun algehele vakantie in Thailand op het eiland Samui waren aangekomen.

De toeristenpolitie van Samui gaf een bloemenboeket aan de toeristen. Ze verontschuldigden zich voor het incident en legden uit wat er was gebeurd. Ze adviseren toeristen om incidenten te melden bij de toeristenpolitie via 1155 of de toepassing 'Toeristenpolitie I Lert U' als ze hulp nodig hebben of een soortgelijk incident als dit vinden versus proberen zich tot sociale media te wenden.

De toeristen bedankten en toonden begrip voor het incident. Ze waardeerden het dat de toeristenpolitie aandacht aan hen besteedde en zeiden dat ze in de toekomst terug zouden komen om Thailand te bezoeken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.