Dronken man aangehouden door Wichit politie met taser na het raken van auto's en het beschadigen van huizen

waar –

Een dronken man werd door de politie tegengehouden met een taser (elektrisch pistool) nadat hij auto's en huizen in Wichit had beschadigd.

Vanmiddag (7 september)th) de politie van Wichit werd door bewoners op de hoogte gebracht dat een dronken man auto's aanreed en huizen beschadigde in een woonwijk in Wichit.

Ze kwamen ter plaatse om de dronken man te vinden die een ijzeren staaf met een scherp uiteinde droeg. De politie besloot een elektrisch pistool te gebruiken om zijn woede te stoppen, omdat hij weigerde mee te werken aan de instructies van de politie, zijn wapen te laten vallen of te onderhandelen. Hij werd uiteindelijk gearresteerd nadat hij was getaserd. De man werd door de politie alleen geïdentificeerd als Mr. Nan, 36. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht voor een drugstest en was niet bereid of niet in staat om over het incident te praten of vragen te beantwoorden over wat hem tot zijn acties dreef.

Buurtbewoners vertelden de politie dat de man altijd boos en grillig was. Hij was eerder gearresteerd voor soortgelijk gedrag. Hij woonde alleen in een huis in de woonwijk omdat zijn familieleden naar verluidt bang voor hem waren. Het was onduidelijk of hij in dienst was en hoe hij zijn onkosten betaalde.

De politie heeft nog geen aanklacht ingediend tegen de man in afwachting van de resultaten van het medicijn van een plaatselijk ziekenhuis. Eventueel wordt de man ook doorverwezen naar een psychiater.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.