Extreem sportveld bij Phuket Gateway klaar voor gebruik deze week

Phuket -

Aanstaande zaterdag (10 september) is een extreem sportveld bij de Phuket Gateway klaar voor gebruikth).

Gisteren (4 september)th) de voorzitter van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO), de heer Rewat Areerob, inspecteerde het extreme sportveld bij de Phuket Gateway in het Mai Khao subdistrict in het Thalang district, in het noorden van Phuket.

De heer Rewat vertelde de Phuket Express: "Het veld voor extreme sporten wordt aanstaande zaterdag (10 september) officieel geopendth) terwijl extreme sportwedstrijden worden gehouden van 1 uur tot 30 uur.

“We willen een nieuwe generatie mensen ondersteunen die graag extreme sporten beoefenen. Op deze manier worden tieners ook aangemoedigd om bij het sporten uit de buurt te blijven van illegale drugs.” Rewat concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.