Phuket verwelkomt eerste vlucht van Vietnam Airlines

Phuket -

De eerste vlucht van Vietnam Airlines vanuit Ho Chi Minh met 161 passagiers arriveerde in Phuket.

Op donderdag (1 september)st) op de internationale luchthaven van Phuket verwelkomden functionarissen en personeel de eerste vlucht van Vietnam Airlines, een rechtstreekse vlucht van Ho Chi Minh-stad naar Phuket.

Er waren in totaal 161 passagiers op de vlucht die op de internationale terminal aankwamen. Ze kregen HKT We Care waterdichte tassen als souvenir van het vliegveld.

Welkom in Phuket vanaf de Phuket Express

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.