Krokodil gevonden in vijver van tempel Phuket

Phuket -

Een 120 centimeter lange krokodil werd gevonden in een vijver in een tempel in Phuket.

Het Phuket Fisheries Office werd gisteren (2 september) op de hoogte gebracht dat een krokodil werd gevonden in een vijver in een tempel op de Toh Sae-heuvel in het subdistrict Rassada, het district Mueang Phuket.

Ambtenaren gingen naar de tempel om de krokodil van 120 centimeter lang te vinden. Monniken in de tempel zeiden dat ze geen idee hebben wie de krokodil in de vijver heeft losgelaten. Ze zijn bang dat de krokodil andere mensen pijn zou doen die schildpadden in de vijver voeren.

De krokodil is uit de vijver gehaald. Het Phuket Fisheries Office zei dat krokodillen beschermde dieren zijn met toestemming voor bezit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.