Een Britse man dood, tweede zwaargewond na botsing tussen motor en vuilniswagen op Samui Island

FOTO: MGR Online

Samui-eiland –

Een Britse man stierf terwijl een andere Britse man ernstige verwondingen opliep nadat hun motor in aanvaring kwam met een vuilniswagen op Samui Island.

De hulpdiensten zijn vandaag (1 september) om 00 uur op de hoogte gebracht van het ongevalst) bij de ingang van de Koh Samui District Prison.

De reddingswerkers kwamen ter plaatse om een ​​beschadigde motorfiets te vinden in de buurt van een vuilniswagen van de gemeente Koh Samui. Onder de motorstoel verklaarden reddingswerkers blikjes en flesjes bier te hebben gevonden.

De 36-jarige Britse man, de motorpassagier, werd later ter plaatse dood verklaard (The Phuket Express houdt zijn naam achter in afwachting van kennisgeving aan de ambassade en de familie). De andere Britse man, die de motor bestuurde, ongeveer 30 jaar oud, had ernstige verwondingen opgelopen. Hij werd voor spoedeisende hulp naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De overleden man was naar verluidt een inwoner van Pattaya en een zakenman.

De chauffeur van de vuilniswagen, de heer Attaphon Wichean, 42, wachtte ter plaatse en vertelde de Phuket Express: “Ik sloeg een zijweg in voordat ik de crash hoorde. Ik weet niet zeker wat er precies is gebeurd.”

Attaphon raakte niet gewond. Er waren geen andere directe getuigen van het ongeval. CCTV legde het incident echter vast en werd gedeeld op sociale media. Omdat de beelden sommige kijkers kunnen storen, worden deze echter niet in dit rapport gedeeld.

De politie van Koh Samui zet haar onderzoek voort voor verdere mogelijke juridische stappen en is van plan de gewonde man te interviewen wanneer hij herstelt van zijn ongeval. Bij het ter perse gaan lag hij in ernstige toestand in een ziekenhuis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.