Drugsverdachten gearresteerd met twee miljoen methamfetaminepillen na politieachtervolging van Chumphon naar Surat Thani

Soerat Thani –

Drie drugsverdachten zijn gearresteerd met twee miljoen methamfetaminepillen nadat de politie een SUV achtervolgde van Chumphon naar Surat Thani.

De Wegenpolitie meldde gisterochtend (31 augustus)st) achtervolgden ze een SUV op Phet Kasem Road in het district Lang Suan, Chumphon. De SUV was na in totaal 52 kilometer tot stilstand gekomen in de wijk Than Chana in Surat Thani. In de SUV werden drie mensen gevonden met twee miljoen methamfetaminepillen.

De chauffeur, de heer Naris 'Petch' Petchkam, 21, gaf aan de politie toe dat hij 40,000 baht ontving per keer dat hij drugs vervoerde en beweerde dat hij dit twee keer eerder met succes had gedaan. Deze keer zou hij drugs afleveren bij een vrouw in Nakhon Si Thammarat.

Alle drie worden beschuldigd van illegaal bezit van Categorie 1 Drugs.

De politie onderzoekt de connecties van de bestuurder met het grotere netwerk, hoewel specifieke details nog niet zijn vrijgegeven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.