Jaarlijks vegetarisch festival Phuket start volgende maand

Phuket -

Het jaarlijkse vegetarische festival gaat volgende maand negen dagen van start.

Gisteren (29 augustus) werd een bijeenkomst gehouden onder leiding van de Phuket-vice-gouverneur Amnuay Pitsuwan en de directeur van het Phuket Cultural Office, mevrouw Chantana Sitipan.

De heer Amnuay vertelde The Phuket Express: "Dit jaar wordt het festival vanaf 26 september gehouden"th tot oktober 4th. Het doel van het festival is om onze kostbare lokale tradities te behouden en cultuur en toerisme te ondersteunen.”

Mevrouw Chantana voegde toe: “Covid-19-metingen worden nog steeds overwogen. Iedereen die deelneemt aan de rituele ceremonies MOET dubbel ingeënt zijn. Ze MOETEN twee dagen voor het festival een ATK-test doen en elke drie dagen een ATK-test. Andere mensen die deelnemen aan het festival moeten de hele tijd gezichtsmaskers dragen.”

“Winkels mogen geen vuurwerk verkopen. Vuurwerk en vuurwerk zijn niet toegestaan, behalve vuurwerk dat tijdens de ceremonie zal worden gebruikt.” concludeerde Amnuay.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.