Nederlandse toerist gered na val bij waterval in Phang Nga

FOTO: 77kaoded

Phang Nga-

Een Nederlandse toerist is gered nadat hij gisteren (29 augustus 2022) bij een waterval in Phang Nga was gevallen.

Het Department of Disaster Prevention and Mitigation Phang Nga Office werd op de hoogte gesteld voor hulp aan uitrusting nadat een buitenlandse toerist uitgleed en zichzelf verwondde bij de Thung Kamin-waterval in het subdistrict Kuek Kak in het district Takua Pa.

Ze kwamen ter plaatse om de 52-jarige Nederlandse toeriste te vinden, wiens identiteit op haar verzoek werd achtergehouden. Ze had verwondingen aan haar been en heup opgelopen en kon niet lopen.

Ze werd van de waterval naar beneden gebracht voordat ze naar een plaatselijk ziekenhuis werd gebracht, waar ze vanaf de tijd van de pers verblijft.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.