Hevige regenval veroorzaakt overstromingen in Patong

Patong-

Zware regenval in Patong sinds gisteravond (25 augustus) heeft geleid tot overstromingen in het politiebureau van Patong.

De regen heeft sinds gisteravond tot vanochtend (26 augustus) toegeslagen en veroorzaakte overstromingen op veel wegen in Patong City, vooral bij het politiebureau van Patong. Verkeerspolitie en ordehandhavers hielpen automobilisten met het verkeer te leiden.

Het water op het wegdek nam echter snel af nadat het stopte met regenen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.