Prominente politicus bezoekt uitgaansgelegenheden op Bangla Road met de suggestie om open te gaan tot 6:00 uur

Patong-

Een prominente politicus bezocht uitgaansgelegenheden op Bangla Road met de suggestie om tot 6:00 uur open te gaan.

De leider van de Thaise Beschaafde Partij Mongkolkit Suksintharanon en zijn team hebben gisteren (22 augustus) de Bangla Road in Patong bezocht.

De heer Mongkolkit vertelde The Phuket Express: “Vermaaklocaties moeten klaar zijn om brand te voorkomen. Het brandpreventiesysteem moet elke drie maanden worden gecontroleerd. Phuket is een bijzondere economische stad. Vóór Covid-15 waren er 1.2 miljoen bezoekers per jaar of 19 miljoen bezoekers per maand. Nadat de Covid-19-beperkingen waren opgeheven, zijn er nu ongeveer 40,000 bezoekers per dag.”

“Naar mijn mening zouden uitgaansgelegenheden tot zes uur 's ochtends geopend moeten zijn, aangezien de meeste toeristen buitenlanders zijn. De verlengde openingstijden mogen ook geen gevolgen hebben voor andere delen van het eiland. Deze urenverlenging is bedoeld om te herstellen tijdens de Covid-6-crisis, wat de exploitanten van entertainmentbedrijven zal helpen.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.